Bellfor krmiva

Během posledních cca 3 týdnů jsme měli možnost otestovat krmiva a pamlsky od německé značky Bellfor. Obdrželi jsme balíček s někiloka produkty k testování.

www.bellfor-krmivo.cz/

Bellfor za studena lisované granule s kuřetem
Ve složení těchto granulí jen to nejlepší, co psovi můžete dát. Je ze 71 % z čerstvého masa! Neobsahuje obiloviny, sóju, kukuřici ani sůl. Složení je opravdu WOW a přesně to čím bych chtěla krmit. Krásně voní, psům moc chutnají a i hovínka mají normální. Granulky mi přišly trochu tvrdší, ale psi si s tím lehce poradili a očistili si tak i zuby, což je velkou výhodou. Studené lisování způsobilo trošku sušší granulky, ale v kombinaci s trochou vody a naprosto dokonalých konzerv, to byla královská večeře. Určitě mohu doporučit.
 
Bellfor konzervy - hmyzí nebo kuřecí
Holky ochutnaly také božské konzervy od této značky a to klasickou kuřecí příchuť a naopak velice neobvyklé složení - HMYZÍ. Ano, opravdu hmyzí. Hned na první pohled po otevření bych si myslela, že je třeba kuřecí nebo jiná drůbeží. Tyhle konzervy jsou obrovská výhoda a záchrana pro pejsky s alergiemi a problémy se zažíváním. Našim pejskům neuvěřitelně chutnaly, snad ještě více než normální masové. Neměli z toho ani plyny :D, které normálně po konzervách mají, takže za mě obrovský plus. Tohle fakt musíte vyzkoušet.
 
Bellfor prášek immun
Tento produkt bych nazvala takovou nezbytnou drobnůstkou k dokonalému krmení. Prášek na imunitu se obzvlášť hodí při škaredém a chladném počasí. Také je jeho složení z legendárního hmyzu a podle mě se i hodí po léčbě nějaké nemoci nebo jen tak k posílení imunity.
 
Bellfor pamlsky
A tady holek další oblíbená čast hned po konzervičkách :D. Dostali jsme několik dobrot na vyzkoušení a samozřejmě všechny moc chutnaly, málem i s mou rukou :D. Taky na ně určitě kukněte, stojí to za to.
 
Celkově bych zhodnotila produkty 10/10. Moc se mi líbí nepoužívání zbytečných surovin jako jsou obiloviny, ale naopak soustředění se na kvalitu. Ceny na e-shopu jsou úplně v pořádku nic není přepálené, ale za kvalitu si připlatíte. Však většina pejskařů je stejně zvyklá. Ještě na závěr chci moc poděkovat této super firmičce za skvělou spolupráci a novou zkušenost. Moc si toh vážím. Tak pac a pusu a AHOJ zase u nějakého dalšího testu.