BRNĚNSKÉ PSÍ DNY

Dlouho jsem toužila po tom se tam podívat, ale nikdy nebyl čas. Nakonec to letos přece jen vyšlo a jela jsem společně s mojí kamarádkou Terkou a jejím štěňátkem zlatého retrívra Ebi.

Kuky s Derby sputěžily v kategorii psů s PP a tak neměly nárok na absolutního vítěze Brněnského voříška.

Den před akcí viděla Derby poprvé výstavní vodítko a celkem jí to šlo. Tak i předvedla ve výstavním kruhu v kategorii štěňat fenek a bylo z toho krásné druhé místo (zvítězila naše kamarádka Terka s moc pěkným předvedením). Další dvě borderky byly za námi :D.

Kukynka byla ve své kategorii maxi fen s PP na první místě bez váhání rozhodčích. Předvedla krásné postoje a svou krásu v pohybu. byla opravdu moc hodná a zasloužila si 1.místo tudíž i postup do finále o nejlepšího psa s PP, kde se utkali ti nejlepší. Kuky krásně spolupracovala a rozhodčí porovnávala všechny psy a my byli bokem. Měla jasno. Kuky je absolutní VÍTĚZ psů s PP !

Celý den jsme si moc užili. Kolem nás byly závody a agilit, které rozptylovaly Derby a dokonce i frisbeečka. Všude mnoho stánků od kterých odcházeli páníčci s práznými pěněženkamia spokojenými psy ☺.

Škoda že moc pršelo domů jsme přijeli mokří jak myši.